Beneficii apa alcalina Kangen: Apa Kangen (numită uneori și „apă alcalină” sau „apă vie”) este cunoscută drept „apa vedetelor” fiind consumată de celebrități precum Miranda Kerr sau Beyonce. Această apă este promovată ca fiind benefică în curățarea tenului, slăbire și chiar în tratarea unor boli cronice. Termenul „kangen” vine din japoneză unde înseamnă „întoarcerea la origini”. Vezi mai multe detalii vizitand acest website apa kangen pret.

Apa Kangen® este un antioxidant puternic, cu valori care ajung până la -850 (ORP). Consumul a 1,5 litri de Apă Kangen este echivalent cu consumul a: 38 morcovi, 516 mere sau 756 banane. Reacțiile de oxidare din organism pot produce radicali liberi. Antioxidanții împiedică aceste reacții, dar ratele crescute de oxidanți și antioxidanți insuficienți în organism provoacă stres oxidativ și distrug sau ucid celulele. Apa Kangen® este microstructurată. Structura moleculară are un efect puternic asupra abilității apei de a hidrata celulele, de a transporta substanțele nutritive, de a elimina reziduurile, de a susține procesele metabolice și de a susține comunicarea celulară.

Dar ce este această apă alcalină? Este tot o apă însă cu un pH mai ridicat decât apa la robinet; pH-ul neutru este de 7 iar orice valoare peste această valoare este considerată bazică sau alcalină. Un pH mai mic de 7 este acid. Apa de la robinet are un pH aproximativ de 7 iar apa alcalină ajunge la un pH de 8-9. Alcalinitatea apei este oferită de sărurile și metalele adăugate în procesul de producție.

Merită totuși știut că nu putem schimba pH-ul corporal prin consumul de apă alcalină. Oamenii de știință spun că organismul își autoreglează pH-ul între niște limite precise și funcționează normal la pH 7.4. Dacă ar exista dezechilibre majore ale pH-ului sângelui așa cum menționează iar și iar producătorii de apă Kangen, nu am supraviețui.

Consumul zilnic de apă este vital pentru sănătatea noastră. Apa transportă substanțe nutritive în celule, ajută la digestie, elimină toxinele, ajută la prevenirea durerii de cap și a oboselii și chiar poate ajuta la scăderea sau întreținerea în greutate. Corpurile noastre sunt de până la 75% apă, iar o hidratare corespunzătoare este esențială pentru sănătatea noastră. De asemenea, un studiu publicat în 2018 a concluzionat că o combinație între apa alcalină și dieta mediteraneeană ajută la reducerea simptomelor în cazul pacienților cu reflux gastric, însă cercetătorul principal spune că beneficiile apar în principal pe fondul schimbării dietei și nu datorită apei Kangen. Vezi mai multe informatii pe acest site https://apaionizata.com/.

Apa Kangen® este un produs revoluționar al tehnologiei japoneze, care transformă apa obișnuită de la robinet într-o apă alcalină, ionizată și micro-structurată foarte sanatoasă, ale cărei proprietăți pot conduce la rezultate miraculoase pentru sănătatea corpului! Apa Kangen alcalină este produsă de aparatele de ionizare alcalină Enagic care nu numai că filtrează apa, dar datorită sistemului de electroliză pot să înbunătățească proprietățile apei (pH-ul, ORP-ul și microstructura) și pot să producă pană la 7 tipuri de apă.